اسوس جوابی به شما خواهد داد این هست که به گارانتی مراجعه کنید . سعی کنید شماره دفتر اسوس در ایران رو پیدا کنید و باهاشون مشکل برد اسوس رو مطرح کنید .
Printable View
اسوس جوابی به شما خواهد داد این هست که به گارانتی مراجعه کنید . سعی کنید شماره دفتر اسوس در ایران رو پیدا کنید و باهاشون مشکل برد اسوس رو مطرح کنید .
جالب اینجاست که این مشکل رو من چند ماه پیش هم داشتم و چند بار هم اعلام کردم اما باز همینه!نقل قول:
نمیدانم شاید از IP ایران بریم این طوریه. من ای پی دیگه تست نکردم اما من هم نتونستم تیکت بزنم!
در نهایت از صفحه فیس بوک خود ایسوس رفتم پرسیدم!
مشکل از ای پی نیست. کاربر خارجی هم دیدم همین مشکل رو داره . میشه لطف کنید صفحه رو برام پ خ کنید ؟نقل قول:
پ . ن :
مشکلم باز هم برطرف نشد. کسی نظری نداره دوستان عزیز ؟
تو بایوس قسمت APM گزینه ERP رو چک کنید دیسیبل باشه .
RESTORE AC POWER LOSS هم روی POWER OFF باشه
POWER ON BY RTC هم دیسیبل باشه
برو تو صفحه ی رسمی مادربردت تو سایت سازنده، از قسمت ساپورت ببین کدوم قعطه رو پشتیبانی نمیکنه مخصوصن رم ها و هارد و اس اس دی رو چک کن،امیدوارم مشکل حل شه.
- - - Updated - - -
برو تو صفحه ی رسمی مادربردت تو سایت سازنده، از قسمت ساپورت ببین کدوم قعطه رو پشتیبانی نمیکنه مخصوصن رم ها و هارد و اس اس دی رو چک کن،امیدوارم مشکل حل شه.
سلام دوستان متاسفانه من هم چند روز پیش مادر بورد کامپیوترم سوخت و یه مادربورد جدید msn گرفتم و همین مشکل رو دارم ، همه توصیه های دوستان رو هم انجام دادم ولی مشکل حل نشد. نمیدونم چیکار کنم.
مادربردتون رو ببرید گارانتی اگر تمام موارد که در تاپیک اعلام شده نتیجه نداده .نقل قول:
این مربوط میشه به سیستم Dust de-Fan و Fan Overtime که اگر Ai Suit رو نصب کرده باشید به راحتی میتونین کنترلش کنیدنقل قول:
این سیستم برای جلو گیری از نشست گرد و غبار روی سخت افزار بعد از خاموش شدن و کاهش دمای قطعات طراحی شده